Publikavimo data: 2025-08-18
Gausus vištienos sultinys
Vyrauja nuomonė, kad vištienos sriubos skonis visada toks pat, nesvarbu, kokia vištienos skerdenos dalis naudojama kaip pagrindinis ingredientas. Todėl daugelis žmonių nemėgsta ir apeina vištienos sriubų ir sultinių receptus, nes mano, kad tokie patiekalai yra blankūs. Tačiau norint pakeisti šią nuomonę, pakanka virimo metu pridėti porų, salierų ir šiek tiek citrinos arba laimo. Šie ingredientai puikiai atskiedžia kasdienį įprasto vištienos sultinio skonį. Citrusiniai vaisiai savo ruožtu suteikia sultiniui skaidrią ir auksinę spalvą.
Žingsnis 1
Maisto gaminimui reikės didelio puodo. Į pasirinktą puodą įdėkite vištienos skerdeną, užpilkite 4,5-5 l vandens ir pastatykite ant vidutinio kaitrumo kaitvietės. Stambiai supjaustykite svogūną, morką, salierą ir imbierą. Česnaką perpjaukite per pusę. Sudėkite visas daržoves į puodą su mėsa ir virkite maistą apie keturias valandas. Praėjus šiam laikui, kai visi ingredientai bus paruošti, sultinį perkoškite ir vištieną supjaustykite į 8 dalis.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite visas nuluptas bulves ir virkite, kol suminkštės. Išvirusias bulves supjaustykite kubeliais. Sultinyje išvirkite kiaušinių makaronus. Kai makaronai išvirs, sudėkite supjaustytas bulves, mėsos gabaliukus ir viską užvirinkite.
Kategorijos