Gazpačo sriuba karšta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Gazpačo sriuba karšta

Karšta gazpačo sriuba nepažįstama tiems, kurie susipažinę su ispanų virtuve. Pagal klasikinį receptą gazpačo sriuba turėtų būti patiekiama atšaldyta. Ji kaip tik tinka Ispanijos klimatui, tačiau mūsų platumose tinka ir karšta versija. Gazpacho - tai daržovių sriuba pomidorų pagrindu. Ji ruošiama iš šviežių arba trintų konservuotų pomidorų. Sultinys turėtų būti gaminamas iš jautienos mentės.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
33 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gazpačo sriuba karšta Žingsnis 1
Išvirkite mėsos sultinį. Mėsą virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, maždaug valandą po užvirimo nugriebkite putas. Kai mėsa bus paruošta, išimkite ją iš sultinio ir sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Gazpačo sriuba karšta Žingsnis 2
Kol verda sultinys, paruoškite sriubos užkandį. Keptuvėje su augaliniu aliejumi 3-4 min. pakepinkite svogūną ir papriką, kol jie pusiau apkeps. Į keptuvę suberkite tarkuotus pomidorus. Troškinkite 3-4 minutes. Sudėkite smulkintą česnaką ir pomidorų pastą. Troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Gazpačo sriuba karšta Žingsnis 3
Iš keptuvės į sultinį sudėkite kepsnį. Smulkiai supjaustykite virtą mėsą ir sudėkite ją į puodą su sultiniu. Į sriubą sudėkite alyvuoges. Pagardinkite druska ir pipirais. Užvirinkite sriubą, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos