Publikavimo data: 2024-06-16
Gedlibget kreminio skonio.
Gedlibje, arba vištiena grietinės padaže, yra čerkesų virtuvės patiekalas. Vištiena būna labai sultinga, kreminio skonio. Jis puikiai tinka vakarienei. Jį lengva paruošti, ingredientai yra prieinami ir nebrangūs.
Žingsnis 1
Keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite į ją šlauneles. Pabarstykite paprikomis, druska ir pipirais. Kepkite, kol šlaunelės paruduos. Apverskite šlauneles ir pabarstykite prieskoniais kitą pusę. Iškepusias šlauneles atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, apkepkite laše aliejaus su saldžiąja paprika. Į svogūnus sudėkite grietinę ir porą minučių patroškinkite.
Žingsnis 3
Sudėkite šlauneles į padažą, uždenkite ir troškinkite 20-25 minutes.
Kategorijos