Gedlibget kreminio skonio. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gedlibget kreminio skonio.

Gedlibje, arba vištiena grietinės padaže, yra čerkesų virtuvės patiekalas. Vištiena būna labai sultinga, kreminio skonio. Jis puikiai tinka vakarienei. Jį lengva paruošti, ingredientai yra prieinami ir nebrangūs.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
14 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Gedlibget kreminio skonio. Žingsnis 1
Keptuvę patepkite aliejumi ir sudėkite į ją šlauneles. Pabarstykite paprikomis, druska ir pipirais. Kepkite, kol šlaunelės paruduos. Apverskite šlauneles ir pabarstykite prieskoniais kitą pusę. Iškepusias šlauneles atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Gedlibget kreminio skonio. Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, apkepkite laše aliejaus su saldžiąja paprika. Į svogūnus sudėkite grietinę ir porą minučių patroškinkite.

Žingsnis 3

Gedlibget kreminio skonio. Žingsnis 3
Sudėkite šlauneles į padažą, uždenkite ir troškinkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos