Publikavimo data: 2024-09-17
Graikinių riešutų kotletai
Kadangi mano tėvai savo sode augina daug graikinių riešutų, jų dažnai dedame į įvairius patiekalus. Kotletai nebuvo išimtis. Jūsų dėmesiui pateikiu neįtikėtinai skanių ir minkštų kotletų receptą, kurį įprasta gaminti mūsų šeimoje. Šis receptas man pažįstamas nuo vaikystės, ir šį patiekalą gaminame gana dažnai. Mano šeima šiuo patiekalu yra sužavėta.
Žingsnis 1
Kiaulieną nuplaukite ir išvalykite nuo gyslų, plėvių ir kaulų (jei jų yra). Mėsą sumalkite mėsmale.
Žingsnis 2
Į mėsmalę sudėkite svogūną, česnaką, žoleles (petražoles, krapus). Įberkite druskos ir prieskonių hmeli-suneli. Įmuškite vištų kiaušinius.
Žingsnis 3
Graikinius riešutus sumalkite mėsmale. Susmulkintus graikinius riešutus kruopščiai sumaišykite su visais kitais ingredientais.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite kotletus ir sudėkite į įkaitintą keptuvę. Kepkite, kol visiškai iškeps iš abiejų pusių.
Kategorijos