Graikiškas jautienos kepsnys. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Graikiškas jautienos kepsnys.

Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Graikiškas jautienos kepsnys. Žingsnis 1
Supjaustykite jautienos nugarinę skersai pluošto į kepsnius, pasūdykite ir papipirinkite. Sumaišykite sojų padažą ir alyvuogių aliejų ir teptuku aptepkite kepsnius.

Žingsnis 2

Graikiškas jautienos kepsnys. Žingsnis 2
Marinuotus kepsnius dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite po 4 minutes iš kiekvienos pusės. Apšlakstykite kepsnius citrinos sultimis, pabarstykite Feta ir alyvuogių žiedais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos