Jautienos nugarinės kepsnys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Jautienos nugarinės kepsnys receptas

Sultingas jautienos kepsnys namuose nėra tokia sudėtinga užduotis, ypač jei turite šviežios jautienos nugarinės. Yra kelios taisyklės, kurios padės keptuvėje iškepti minkštą jautienos kepsnį. Pirma, kepsniui skirta mėsa turi būti kambario temperatūros, antra, keptuvė, kurioje gaminsite šį patiekalą, turi būti gerai įkaitusi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Jautienos nugarinės kepsnys receptas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 3 cm storio griežinėliais, nulupkite česnaką.

Žingsnis 2

Jautienos nugarinės kepsnys receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi, rozmarinais ir česnakais kepkite kepsnius 3-4 minutes iš vienos pusės. Tada juos apverskite ir aptepkite sviestu. Kepkite dar 3-4 min. Prieš kepdami kepsnių nepipirinkite, nes pipirai sudegs karštame aliejuje ir mėsa taps karti.

Žingsnis 3

Jautienos nugarinės kepsnys receptas Žingsnis 3
Suvyniokite mėsą į foliją ir palikite 3-4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos