Publikavimo data: 2024-02-04
Jautienos nugarinės kepsnys receptas
Sultingas jautienos kepsnys namuose nėra tokia sudėtinga užduotis, ypač jei turite šviežios jautienos nugarinės. Yra kelios taisyklės, kurios padės keptuvėje iškepti minkštą jautienos kepsnį. Pirma, kepsniui skirta mėsa turi būti kambario temperatūros, antra, keptuvė, kurioje gaminsite šį patiekalą, turi būti gerai įkaitusi.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 3 cm storio griežinėliais, nulupkite česnaką.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu alyvuogių aliejumi, rozmarinais ir česnakais kepkite kepsnius 3-4 minutes iš vienos pusės. Tada juos apverskite ir aptepkite sviestu. Kepkite dar 3-4 min. Prieš kepdami kepsnių nepipirinkite, nes pipirai sudegs karštame aliejuje ir mėsa taps karti.
Žingsnis 3
Suvyniokite mėsą į foliją ir palikite 3-4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais ir patiekite.
Kategorijos