Granatų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Granatų pjaustymas

Mėsos kotletai yra geležies ir vitamino B12 šaltinis, o jei prie jų pridėsite granatų, šis poveikis bus dar stipresnis, be to, patiekalas įgaus išskirtinį skonį. Žodis "granatas" lotyniškai reiškia "grūdėtas", o šis vaisius buvo žinomas dar senovės Egipte. Azerbaidžane granatas yra nacionalinis vaisius - čia auga visos jo veislės, o spalio 26 d. švenčiama net Granato diena. Šią dieną ragaujamos šviežio derliaus granatų sultys.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Granatų pjaustymas Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Įtrinkite mėsos gabalėlius paprika, druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvę su 1 valgomuoju šaukštu aliejaus. Sudėkite mėsą į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 5 min.

Žingsnis 2

Granatų pjaustymas Žingsnis 2
Kepkite kotletus, kol iškeps. Kitoje keptuvėje likusiame aliejuje apkepkite svogūną, kol taps auksinis. Į svogūnus suberkite granatų sėklas ir išmaišykite, lengvai jas sutrinkite. Sudėkite kotletus į tą pačią keptuvę ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos