Greita ir soti sriuba su medžioklės dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Greita ir soti sriuba su medžioklės dešrelėmis

Greita ir soti sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis yra patiekalas, kuriam paruošti nesugaišite daug laiko. Tačiau rezultatas jus maloniai nustebins. Jos skonis labai sodrus, o pati sriuba yra soti ir maistinga, tikrai patiks rūkytos mėsos mėgėjams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greita ir soti sriuba su medžioklės dešrelėmis Žingsnis 1
Katile įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, kol jie apskrus. Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite salierą ir sudėkite į keptuvę. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į daržoves, išmaišykite ir toliau kepkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite papriką, suberkite ją į katilą, išmaišykite ir kepkite dar kelias minutes.

Žingsnis 2

Greita ir soti sriuba su medžioklės dešrelėmis Žingsnis 2
Supilkite į katilą karštą vandenį ir virkite, kol bulvės išvirs. Keptuvėje apkepkite dešreles, kol lengvai paruduos, o kai bulvės bus paruoštos, sudėkite jas į sultinį. Po to sudėkite pupeles ir pomidorų pastą. Užvirinkite ir išjunkite ugnį. Palikite pastovėti 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos