Publikavimo data: 2024-06-09
Greita ir soti sriuba su medžioklės dešrelėmis
Greita ir soti sriuba su medžioklinėmis dešrelėmis yra patiekalas, kuriam paruošti nesugaišite daug laiko. Tačiau rezultatas jus maloniai nustebins. Jos skonis labai sodrus, o pati sriuba yra soti ir maistinga, tikrai patiks rūkytos mėsos mėgėjams.
Žingsnis 1
Katile įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, kol jie apskrus. Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite salierą ir sudėkite į keptuvę. Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į daržoves, išmaišykite ir toliau kepkite. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite papriką, suberkite ją į katilą, išmaišykite ir kepkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Supilkite į katilą karštą vandenį ir virkite, kol bulvės išvirs. Keptuvėje apkepkite dešreles, kol lengvai paruduos, o kai bulvės bus paruoštos, sudėkite jas į sultinį. Po to sudėkite pupeles ir pomidorų pastą. Užvirinkite ir išjunkite ugnį. Palikite pastovėti 15 minučių.
Kategorijos