Publikavimo data: 2024-10-14
Greita kiaulienos nugarinė su česnakais
Kiaulienos nugarinė su česnakais tinka su bet kokiu garnyru. Šis patiekalas savo skoniu patiks visai šeimai. Pasirodo, jis labai sotus ir sultingas, jame yra daug organizmui būtinų B grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą ir nusausinkite ją popieriniais rankšluosčiais. Supjaustykite ją dideliais gabalais. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį mėsos gabaliukus, įpilkite majonezo ir sojų padažo. Įspauskite česnako, druskos ir prieskonių pagal skonį. Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Paimkite morkas ir svogūnus ir supjaustykite juos apvaliais griežinėliais. Įjunkite 220 laipsnių temperatūros orkaitę, kad ji įkaistų. Paimkite kepimo skardą, išklokite ją pergamentu. Ant pergamento sudėkite marinuotos mėsos gabalėlius, ant viršaus - apvaliomis riekelėmis supjaustytus svogūnus ir morkas. Pašaukite į orkaitę 35 minutėms ir patiekite.
Kategorijos