Greita mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Greita mišrainė

"Solyanka" yra klasikinis sovietinės ir rusiškos virtuvės patiekalas. Tai vienas populiariausių karštųjų pirmųjų patiekalų, gaminamas beveik kiekvienoje šeimoje. Ir kiekviena šeimininkė turi savo receptą. Juk yra tiek daug jos paruošimo variantų, kad kiekvieną kartą galima eksperimentuoti su ingredientais ir pasiekti naują skonį. Pagal mūsų receptą galėsite paruošti mišrainę, kuri per valandą atsiras ant jūsų stalo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greita mišrainė Žingsnis 1
Paruoštą svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir sudėkite svogūnus. Kepkite 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Greita mišrainė Žingsnis 2
Saliamį ir kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Kepkite juos keptuvėje su svogūnais su trupučiu augalinio aliejaus 3 minutes. Išimkite agurkus iš marinato ir sutarkuokite juos stambia tarka. Sudėkite juos į keptuvę ir kepkite 3 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Greita mišrainė Žingsnis 3
Į puodą supilkite 3 litrus vandens, užkaiskite ir užvirkite. Į puodą sudėkite kepsnius ir kaparėlius. Užvirus įpilkite pomidorų pastos, adžikos ir sojų padažo. Patiekalo aštrumą galima reguliuoti adžikos kiekiu. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos. Leiskite hodgepodge virti kelias minutes ir nukelkite nuo ugnies. Palikite 20 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos