Publikavimo data: 2024-10-13
Greita mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis
Soljanka - tai rusų virtuvės patiekalas. Tai vienas populiariausių karštųjų pirmųjų patiekalų, gaminamas beveik kiekvienoje šeimoje. Ir kiekviena šeimininkė turi savo receptą. Juk yra tiek daug jo paruošimo variantų, kad kiekvieną kartą galima gaminti vis kitaip, išgaunant originalų skonį. Mūsų receptas leis jums pakankamai greitai paruošti skanų valgį, jis verdamas ne ant mėsos sultinio, o su bulvėmis.
Žingsnis 1
Paruoštas bulves supjaustykite mažais kubeliais. Į puodą supilkite du su puse litro vandens, užvirinkite ir sudėkite bulves į verdantį vandenį. Virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Dešras ir rūkytą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais ir žiedais. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir 5 min. pakepinkite griežinėliais supjaustytą mėsą ir dešrą. Nepamirškite pamaišyti. Perkelkite į puodą su bulvėmis, užvirkite ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Marinuotus agurkus supjaustykite nedideliais kubeliais ir 3 minutes pakepinkite keptuvėje saulėgrąžų aliejuje. Sudėkite pomidorų pastą ir maišydami kepkite 3 minutes.
Žingsnis 4
Perpilkite pomidorų ir agurkų mišinį į puodą ir užvirinkite. Pagardinkite druska ir pipirais ir sudėkite alyvuoges kartu su marinatu. Užvirinkite mišrainę, išjunkite ugnį ir palikite patiekalą dar 10 minučių ant viryklės.
Kategorijos