Publikavimo data: 2024-06-23
Greita sūrio sriuba su vištienos filė
Greita sūrio sriuba su vištienos filė yra gana populiarus pietų patiekalas. Sriuba yra labai švelnus, aromatingas ir sotus patiekalas, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Sūrio sriuba patiks net tiems žmonėms, kurie nemėgsta pirmųjų patiekalų.
Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą ir virkite mėsą ant vidutinės ugnies apie 15 minučių nuo užvirimo. Kol mėsa verda, paruoškite bulves ir morkas, nulupkite jas ir supjaustykite. Supjaustę daržoves, sudėkite mėsą į lėkštę ir palikite ją atvėsti.
Žingsnis 2
Į sultinį suberkite supjaustytas bulves, morkas ir ryžių kruopas. Palikite virti, kol visiškai išvirs. Tuo tarpu smulkiai supjaustykite vištienos filė. Kai ryžiai ir bulvės bus beveik paruošti, sudėkite į juos supjaustytą filė. Į puodą suberkite lydytą sūrį ir viską gerai išmaišykite. Ir palikite sriubą troškintis dar 5-7 minutes.
Kategorijos