Publikavimo data: 2024-05-26
Greitai marinuoti agurkai su česnakais
Greitai marinuotus agurkus su česnakais ir žolelėmis galima paruošti prie virtų bulvių ir kebabų. Tai galite daryti, pavyzdžiui, iš karto per iškylą. Užkandis paruošiamas tiesiog per 10 minučių. Gausite traškius, kvapnius, saikingai sūrius marinuotus agurkus, kuriuos galima valgyti net karštyje. Po jų tikrai nenorėsite daug gerti. Namuose pagal šį receptą galima paruošti visaverčius marinuotus agurkus. Tam juos reikia 6-8 valandoms įdėti į šaldytuvą.
Žingsnis 1
Paruoškite greitai marinuotus agurkus su česnakais. Sumaišykite agurkus, česnakus, krapus, cukrų, druską, actą, saulėgrąžų aliejų ir kalendrą.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Sumaišykite visus ingredientus, palikite pastovėti 5-7 minutes ir patiekite.
Kategorijos