Publikavimo data: 2025-08-17
Greitas dešrelių su bulvėmis ir čiobreliais receptas
Labai paprastas ir neįtikėtinai skanus keptų dešrelių su bulvėmis receptas. Šis patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. O bulvių aromatas prie stalo suburs visą šeimą dar prieš gaminant. Toks skonis išgaunamas dėl gamyboje naudojamų ingredientų derinio. O recepte naudojant skirtingas dešreles, kaskart keisis patiekalo skonis. Pavyzdžiui, rūkyta suteiks aštraus rūkyto skonio, spenių su sūriu - kreminio. Čiobrelių naudojimas suteiks originalumo. Išbandykite, jums patiks.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Jei peilį sudrėkinsite vandeniu, svogūnai nekibs į akis.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Dešreles geriau pjaustyti apskritimais, kad jos tolygiai pasiskirstytų bulvėse.
Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų ir svogūnus. Apkepkite svogūnus iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Tada sudėkite bulves, apibarstykite jas džiūvėsėliais ir kepkite 5-7 minutes iš abiejų pusių.
Žingsnis 6
Tada sudėkite dešreles ir papriką. Išmaišykite ir kepkite, kol iškeps. Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite bulves džiovintais čiobreliais.
Kategorijos