Publikavimo data: 2024-06-08
Greitas ežiukų receptas
Užsiėmusios namų šeimininkės įvertins greitą ežiukų receptą. Jie ruošiami garintuve. Tai labai supaprastina procesą ir padaro patiekalą kuo sveikesnį. Ypatingą dėmesį reikėtų skirti produktų kokybei. Maltai mėsai skirta mėsa būtinai turi būti šviežia. Jei imsite jautieną, atminkite, kad kvapas turi būti pieniškas. Įdubimas nuo gabalo spaudimo turėtų būti greitai išlygintas. O riebalų sluoksniai turėtų būti baltos spalvos. Ežiams geriau imti kaklą arba šlaunį.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nuplautas kruopas sudėkite į specialų garintuvo padėklą, įpilkite vandens. Įjunkite prietaisą ir virkite 6-8 minutes. Leiskite pusiau išvirtiems ryžiams atvėsti.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, pasirūpinkite mėsa. Mėsą supjaustykite bet kokio dydžio gabalėliais. Kartu su česnaku ją sumalkite mėsmale. Supilkite 4 valgomuosius šaukštus vandens ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Į mėsos kukulių masę sudėkite atvėsintus ryžius, gerai išmaišykite, pagal skonį pagardinkite druska. Padarykite mėsos kukuliukus, sudėkite juos į garintuvą ir virkite 15-20 minučių.
Kategorijos