Greitas ir skanus šoninės ir rausvosios lašišos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Greitas ir skanus šoninės ir rausvosios lašišos

Rausvoji lašiša yra žuvis, kurioje yra daug vitaminų, omega-3, kitų sočiųjų rūgščių ir mineralų. Jos vartojimas mityboje duoda daug naudos. Nepaisant lašinių, kurie laikomi riebiu produktu, rausvosios lašišos nauda nesumažėja. Kartu jie sudaro tandemą, kurį įvertins net gurmanai. Paruošimas paprastas ir užtrunka vos kelias minutes.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
25 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas ir skanus šoninės ir rausvosios lašišos Žingsnis 1
Rausvosios lašišos filė išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išimkite žuvį iš keptuvės ir karštą supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Greitas ir skanus šoninės ir rausvosios lašišos Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį apvyniokite plonais šoninės griežinėliais. Lengvai suvyniokite ir laikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos