Publikavimo data: 2024-06-08
Greitas ir skanus šoninės ir rausvosios lašišos
Rausvoji lašiša yra žuvis, kurioje yra daug vitaminų, omega-3, kitų sočiųjų rūgščių ir mineralų. Jos vartojimas mityboje duoda daug naudos. Nepaisant lašinių, kurie laikomi riebiu produktu, rausvosios lašišos nauda nesumažėja. Kartu jie sudaro tandemą, kurį įvertins net gurmanai. Paruošimas paprastas ir užtrunka vos kelias minutes.
Žingsnis 1
Rausvosios lašišos filė išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išimkite žuvį iš keptuvės ir karštą supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Kiekvieną gabalėlį apvyniokite plonais šoninės griežinėliais. Lengvai suvyniokite ir laikykite šaldytuve.
Kategorijos