Greitas jautienos kepsnys su garstyčiomis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Greitas jautienos kepsnys su garstyčiomis.

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
17 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Paruoštą jautieną uždenkite maistine plėvele ir gerai išsukite virtuviniu plaktuvu. Mėsos storis neturėtų viršyti 2 cm. Tada nuimkite plėvelę ir padalykite mėsą į 4 lygias dalis. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, žiūrėdami, kad neliktų vietų be prieskonių. Pusę kiekvienos dalies aptepkite tankiu garstyčių sluoksniu ir uždenkite "švariąja" dalimi.

Žingsnis 2

Keptuvėje įkaitinkite reikiamą kiekį augalinio aliejaus. Kiekvieną kepsnį kepkite po 1-2 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, lengva, per 30 minučių, Islandija, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, kepsniai, jautienos kepsniai, be bendrų alergenų, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos