Greitas jautienos kepsnys su ryžiais ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Greitas jautienos kepsnys su ryžiais ir paprikomis

Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite smulkintą mėsą su dviem šaukštais padažo ir gerai išmaišykite. Atskirkite baltąją svogūno dalį nuo žaliosios ir supjaustykite atskirai, kad žalioji dalis būtų smulkiai supjaustyta, o baltoji - 2 cm dydžio gabalėliais. Ryžius virkite, kol išvirs, kaip nurodyta ant pakuotės.

Žingsnis 2

Keptuvėje įkaitinkite 4 šaukštelius augalinio aliejaus ant didelės ugnies. Į aliejų suberkite česnaką ir maltą raudonąją papriką ir kepkite prieskonius apie 1 minutę. Į keptuvę suberkite baltąją svogūno dalį ir pipirus, įpilkite 2-3 šaukštus vandens, nuolat maišydami virkite 5 minutes. Kai paprika suminkštės, nukelkite keptuvę nuo ugnies ir perkelkite daržoves į gilią lėkštę.

Žingsnis 3

Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Sudėkite pusę griežinėliais supjaustytos jautienos ir maišydami kepkite apie 1 minutę. Perkelkite mėsą į garnyrą, sandariai uždenkite folija. Į keptuvę siųskite kitą pusę mėsos, kepant perkelkite prie pirmosios pusės.

Žingsnis 4

Į tą pačią keptuvę supilkite 6 valgomuosius šaukštus terijakio padažo ir nuolat maišydami virkite apie 30 sekundžių. Supilkite padažą į lėkštę ir atsargiai viską sumaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos