Publikavimo data: 2024-05-26
Greitas karštas kopūstų marinavimas
Marinuotus kopūstus galite paruošti įvairiais būdais. Šiame recepte papasakosime, kaip greitai marinuoti kopūstus karštuoju būdu. Kopūstus galima virti ir valgyti po 24 valandų. O jei jį sudėsite į sterilizuotus stiklainius ir užsuksite, gausite puikų preparatą žiemai. Tokie traškūs saldžiarūgščiai kopūstai bus puikus užkandis ant bet kurio stalo. Jis puikiai dera su virtomis bulvėmis, juoda duona ir kitais marinuotais patiekalais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite kopūstus, česnaką ir prieskonius.
Žingsnis 4
Paruoškite marinatą. Sumaišykite karštą vandenį, druską, cukrų ir actą. Marinatą užvirinkite ir užpilkite ant kopūstų.
Žingsnis 5
Uždenkite kopūstus dubens dydžio dangčiu arba lėkšte. Ant viršaus uždėkite slėginį puodą. Galite naudoti trijų litrų stiklainį, pripildytą vandens. Palikite kopūstus taip 1-2 dienas.
Žingsnis 6
Skanūs ir aromatingi marinuoti kopūstai paruošti. Gero apetito!
Kategorijos