Greitas karštas kopūstų marinavimas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Greitas karštas kopūstų marinavimas

Marinuotus kopūstus galite paruošti įvairiais būdais. Šiame recepte papasakosime, kaip greitai marinuoti kopūstus karštuoju būdu. Kopūstus galima virti ir valgyti po 24 valandų. O jei jį sudėsite į sterilizuotus stiklainius ir užsuksite, gausite puikų preparatą žiemai. Tokie traškūs saldžiarūgščiai kopūstai bus puikus užkandis ant bet kurio stalo. Jis puikiai dera su virtomis bulvėmis, juoda duona ir kitais marinuotais patiekalais.
Gaminimo laikas
1460 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas karštas kopūstų marinavimas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Greitas karštas kopūstų marinavimas Žingsnis 2
Kopūstus supjaustykite mažais kubeliais arba plonais griežinėliais.

Žingsnis 3

Greitas karštas kopūstų marinavimas Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite kopūstus, česnaką ir prieskonius.

Žingsnis 4

Greitas karštas kopūstų marinavimas Žingsnis 4
Paruoškite marinatą. Sumaišykite karštą vandenį, druską, cukrų ir actą. Marinatą užvirinkite ir užpilkite ant kopūstų.

Žingsnis 5

Greitas karštas kopūstų marinavimas Žingsnis 5
Uždenkite kopūstus dubens dydžio dangčiu arba lėkšte. Ant viršaus uždėkite slėginį puodą. Galite naudoti trijų litrų stiklainį, pripildytą vandens. Palikite kopūstus taip 1-2 dienas.

Žingsnis 6

Greitas karštas kopūstų marinavimas Žingsnis 6
Skanūs ir aromatingi marinuoti kopūstai paruošti. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos