Publikavimo data: 2024-05-15
Greitas kepsnys su apelsinų padažu.
Žingsnis 1
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite susmulkintas petražoles ir česnaką. Įdėkite apelsino žievelę ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.
Žingsnis 2
Tolygiai aptepkite kepsnį druska ir pipirais. Griliaus groteles gausiai patepkite aliejumi. Ant grotelių sudėkite raudonojo svogūno griežinėlius ir kepsnį. Ant grotelių kepkite jautieną po 5 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Nuimkite kepsnį nuo grotelių, palikite jį 3-5 minutėms pailsėti, kad užsidarytų visos sultys ir pjaustant kepsnys neišsiskirtų, tada supjaustykite jį 3 cm ilgio griežinėliais.
Žingsnis 4
Nedideliame puode sumaišykite actą ir askaloninius česnakus. Užvirinkite. Virkite apie 7 minutes, tada užpilkite ant kepsnių griežinėlių.
Kategorijos