Greitas kepsnys su apelsinų padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Greitas kepsnys su apelsinų padažu.

Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite susmulkintas petražoles ir česnaką. Įdėkite apelsino žievelę ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Tolygiai aptepkite kepsnį druska ir pipirais. Griliaus groteles gausiai patepkite aliejumi. Ant grotelių sudėkite raudonojo svogūno griežinėlius ir kepsnį. Ant grotelių kepkite jautieną po 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 3

Nuimkite kepsnį nuo grotelių, palikite jį 3-5 minutėms pailsėti, kad užsidarytų visos sultys ir pjaustant kepsnys neišsiskirtų, tada supjaustykite jį 3 cm ilgio griežinėliais.

Žingsnis 4

Nedideliame puode sumaišykite actą ir askaloninius česnakus. Užvirinkite. Virkite apie 7 minutes, tada užpilkite ant kepsnių griežinėlių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos