Publikavimo data: 2025-08-19
Greitas keptų dešrelių su bulvėmis ir česnakais receptas
Šio patiekalo receptas būtinas kiekvienai šeimininkei. Jį gamindami gausite sotų maistą ir būsite sotūs. Bulvės pagal šį receptą būna keptos ir kvapnios. Dešrelių naudojimas suteikia originalumo. Jei naudosite rūkytas dešreles, patiekalui suteiksite šiek tiek rūkyto skonio. Jei likus 5 minutėms iki kepimo įdėsite susmulkinto česnako, pagardinsite patiekalą ir sužadinsite apetitą.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais, dešreles - apskritimais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite aliejų. Kai įkais, sudėkite svogūnus. Maišydami kepkite svogūnus.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves, pabarstykite džiūvėsėliais ir apkepkite iš abiejų pusių.
Žingsnis 4
Įdėkite dešreles, supjaustytas apskritimais. Paragaukite, ar bulvės yra tinkamos. Likus 5 minutėms iki bulvių paruošimo, įberkite kubeliais supjaustytą česnaką, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Kategorijos