Publikavimo data: 2025-08-17
Greitas patiekalas - kepsnys
Šis patiekalas geras tuo, kad jo ruošimas nereikalauja nuolatinės priežiūros - kaip sakoma, įdėkite į orkaitę ir pamirškite!
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol apskrus.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Jas taip pat galima kepti keptuvėje arba dėti į molinį puodą, kaip čia.
Žingsnis 3
Sudėkite į puodą keptą mėsą, bulves, morkas ir svogūnus, pagal skonį įpilkite pomidorų pastos, druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą - sumaišykite grietinę, majonezą, prieskonius ir druską, sumaišykite su vandeniu ir užpilkite ant būsimo kepsnio. Uždenkite puodą ir 40 minučių pašaukite į iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę.
Kategorijos