Greitas pjaustymo receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Greitas pjaustymo receptas

Kalakutienos kotletai yra ne tik sveiki ir skanūs, bet ir greitai paruošiami, nes kalakutienai kepti reikia labai nedaug laiko. Be to, kalakutiena lengvai mirkoma druskoje ir prieskoniuose, todėl nereikia valandų valandas praleisti iš anksto marinuojant kotletus. Užteks druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių, kad kalakutienos kotletai būtų skanūs ir minkšti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitas pjaustymo receptas Žingsnis 1
Paruoškite kalakutą. Kalakutų šlaunelių filė supjaustykite skersai skaidulų 2-2,5 cm storio griežinėliais. Padėkite jas ant darbo paviršiaus ir uždenkite maistine plėvele. Kalakutieną iš abiejų pusių muškite mediniu plaktuku. Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską ir prieskonius. Mišiniu įtrinkite kotletus iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Greitas pjaustymo receptas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies. Sudėkite kalakutienos kotletus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos (8-9 min.). Tada keptuvę uždenkite dangčiu ir kepkite kotletus dar 6-7 minutes, stengdamiesi, kad mėsa nesudegtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos