Publikavimo data: 2024-02-04
Greitas pomidorų marinavimas jų pačių sultyse receptas
Anksčiau maisto produktai buvo sūdomi, kad ilgiau išsilaikytų. Dabar tokio poreikio nebėra, tačiau šio sūraus ir skanaus užkandžio poreikis neišnyko. Kita problema ta, kad sūdymui reikia laiko, kurio ne visada užtenka. Tačiau mes radome variantą, pagal kurį naminių marinuotų pomidorų savo sultyse paragausite vos per 24 valandas!
Žingsnis 1
Salierą supjaustykite mažais gabalėliais, krapus ir česnaką susmulkinkite. Pomidorus perpjaukite per pusę, kiekvieną pusę pasūdykite.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite medų, pomidorus (pjauta puse žemyn), česnaką, krapus, salierus ir likusią druską.
Žingsnis 3
Viską uždenkite lėkšte, uždėkite presą ir palikite pomidorus 24 valandas kambario temperatūroje.
Kategorijos