Publikavimo data: 2025-08-19
Greitas rassolnik iš ruošinių
Rassolnik labai greitai paruošiamas iš iš anksto paruoštų pusgaminių.
Žingsnis 1
Kepkite svogūnus aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Kol svogūnai kepa, į vandenį supilkite troškinį.
Žingsnis 3
Supilkite kubeliais supjaustytas bulves. Įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 4
Morkas supjaustykite stambiais gabalais.
Žingsnis 5
Sudėkite į svogūnus. Į tą pačią vietą suberkite perlines kruopas.
Žingsnis 6
Perlines kruopas verdu kartu su troškiniu, todėl atskiriu į vandenį dedamą mėsą ir kruopas, pridedu prie svogūnų.
Žingsnis 7
Į svogūnus sudėkite marinuotus agurkus. Turiu ir šaldytų, supjaustytų iš anksto. Geriau naudoti marinuotus agurkus. Pavyzdžiui, raugintus agurkus iš statinės. Nulupkite marinuotus arba sūdytus pomidorus ir juos taip pat supjaustykite kubeliais. Siųskite viską į keptuvę gerai pasūdyti.
Žingsnis 8
Kai bulvės išvirs, sudėkite viską iš keptuvės į bulves. Įdėkite žolelių.
Žingsnis 9
Mano namuose džiovintos petražolės ir namuose džiovinti krapai. Krapai nuplaunami, išdžiovinami, susmulkinami ir su druska supilami į stiklainį.
Žingsnis 10
Smulkiai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 11
Viską sudėkite į puodą ir leiskite užvirti. Po to į lėkštes įberkite juodųjų pipirų ir druskos, nes agurkai gali duoti druskos. Galite persūdyti. Dėl to, kad viskas jau paruošta iš anksto, rassolnik išverda labai greitai, tačiau yra labai skanus ir sotus.
Kategorijos