Publikavimo data: 2024-06-15
Greitas svarainių salotų receptas
Šiame greitame salotų recepte naudojama raudona sūdyta žuvis ir svarainiai, kurie sudaro neįprastą skonių pusiausvyrą. Paprastai svarainius reikia ilgai virti arba troškinti, kad jie taptų minkšti, tačiau salotose esantis produktų derinys gerokai sutrumpins gaminimo laiką. Salotos gaunasi ne tik greitos ir skanios, bet ir sveikos - svarainiai pasižymi dideliu kiekiu vitaminų ir mineralinių medžiagų, o raudonoji žuvis turi daug omega-3 riebalų rūgščių.
Žingsnis 1
Iškepkite svarainius. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Į įkaitintą keptuvę sudėkite svarainius ir 3-5 min. lengvai pakepinkite. Įdėkite svogūną ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite paprikas ir žuvį į svarainius ir svogūnus, apšlakstykite citrinos sultimis, pavirkite 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Viską sudėkite į salotinę ir sumaišykite su Pekino kopūstais, pomidorais ir petražolėmis.
Kategorijos