Publikavimo data: 2025-08-18
Greiti blyneliai su krapais ir raudonaisiais ikrais
Greiti blyneliai su krapais ir raudonaisiais ikrais - geras receptas greitai ir skaniai pavalgyti. Blynai Rusijoje kepami nuo seniausių laikų ir per daugelį šimtmečių virėjai sugalvojo daugybę skirtingų įdarų. Šio recepto įdaras - raudonieji ikrai, lydytas sūris ir krapai. Raudonieji ikrai ir lydytas sūris dėl savo ryškaus skonio nuo seno naudojami kaip blynų įdaras. Krapai tokį įdarą papildo gaivumu.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite pieną, kiaušinį ir miltus. Suberkite cukrų ir druską. Blynų tešlą gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 2
Varškę sudėkite į puodą. Smulkiai supjaustykite krapus ir suberkite juos į sūrį. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Iš tešlos iškepkite plonus blynelius. Paruoštą blyną aptepkite sūriu, krapais ir uždėkite ikrų. Suvyniokite blyną į vamzdelį. Taip darykite su visais likusiais blynais.
Kategorijos