Publikavimo data: 2024-06-23
Greiti blyneliai su sūriu ir mėsa
Blyneliai su sūriu ir mėsa Šis patiekalas labai populiarus dėl savo unikalumo ir paprasto paruošimo. Patiekalas tinka pasisėdėjimui, šventiniam stalui, pusryčiams, pietums ir vakarienei. Suvalgius patiekalą liks gera nuotaika, malonus poskonis, pasakiški prisiminimai ir didelis noras gaminti šį patiekalą namuose.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite šiek tiek pieno, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir viską sumaišykite. Išmaišykite tešlą. Įpilkite šiek tiek tešlos į keptuvę ir leiskite jai pasiskirstyti po visą keptuvę.
Žingsnis 2
Apkepkite blynus iš abiejų pusių. Supilkite likusį pieną ir dar kartą išmaišykite. Mėsą supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite svogūną ir labai smulkiai supjaustykite. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, supilkite svogūnus, mėsą ir troškinkite ant mažos ugnies po dangčiu, kol iškeps. Mėsą susmulkinkite blenderiu. Sutarkuokite sūrį ir supilkite jį į mėsą, tada pasūdykite. Paruoštą faršą suvyniokite į blynelius.
Žingsnis 3
Kepkite blynus su įdaru keptuvėje ant silpnos ugnies, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos