Publikavimo data: 2024-06-17
Greiti bulviniai blynai su ikrais
Bulvinės bulvytės yra gana populiarus patiekalas, kilęs iš Rusijos. Šį patiekalą mėgo carai, nes jis labai skanus ir gardus. Šį patiekalą palyginti lengva paruošti, jį galės pagaminti net pradedanti šeimininkė.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir jas išvirkite. Kai bulvės bus paruoštos, nusausinkite jas. Tada bulves sutrinkite į bulvių košę. Ant bulvių suberkite miltus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Į bulvių košę supilkite grietinę, įmuškite kiaušinius ir sudėkite baltymus. Viską dar kartą gerai išmaišykite. Susmulkinkite šviežias petražoles ir žaliuosius svogūnus. Sudėkite susmulkintas žoleles į bulvių tešlą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Keptuvėje gerai įkaitinkite augalinį aliejų. Kai aliejus įkaista, sudėkite tešlą ir suformuokite paplotėlius. Kepkite bulvines bulvytes ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Padažui dubenyje šluotele sumaišykite grietinę ir varškę su trupučiu druskos.
Kategorijos