Publikavimo data: 2025-08-17
Greiti kalakutienos filė kotletai
Kalakutienos filė kotletai - skanus ir sultingas patiekalas. Jis puikiai tinka vaikų stalui ir dietiniams valgiaraščiams. Tai puikus greitas patiekalas šeimos vakarienei. Patiekite su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir padažu. Prie kotletų puikiai tiks šviežių pjaustytų pomidorų, paprikų, raudonųjų svogūnų ir mišrių salotų lapų, paskanintų pora šaukštų alyvuogių aliejaus, garnyras.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti patiekalą. Kalakutienos filė supjaustykite ne storesniais nei 1 cm griežinėliais. Išmuškite jas plaktuvu, pasūdykite ir papipirinkite. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje šakute įmuškite kiaušinius. Sudėkite sūrį ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Miltus persijokite į atskirą dubenį. Mėsos gabalėlius pirmiausia pamirkykite miltuose, tada - kiaušinio ir sūrio mišinyje. Tada vėl apvoliokite miltuose. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite kotletus ir kepkite iš abiejų pusių apie 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos