Greiti kalakutienos kepenėlių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Greiti kalakutienos kepenėlių blyneliai

Kartu su svogūnais, morkomis ir česnakais kalakutienos kepenėlės tampa tokios sultingos ir aromatingos, kad apetitas pabunda jau gaminimo metu. Kad patiekalas nebūtų per daug riebus, prieš patiekdami karštus kepsnelius būtinai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Papuošimui naudokite granatų grūdelius. Ypatingą įspūdį padės padaryti kelių padažų asorti. Česnakinis, spanguolių, pomidorų - kiekvienas jų ypatingai atskleis kalakutienos kepenėlių skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Greiti kalakutienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Kalakutienos kepenėles sutrinkite trintuvu. Sumaišykite ją su svogūnu, morkomis, puse česnako, kiaušiniu, miltais ir manų kruopomis. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Mišinį gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Greiti kalakutienos kepenėlių blyneliai Žingsnis 2
Iškepkite paplotėlius ir paruoškite padažą. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Šaukštu dėkite į keptuvę ir kepkite, kol apskrus. Marinuotą agurką sutarkuokite ant tarkos. Jį, likusius česnakus ir krapus sudėkite į grietinę. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos