Publikavimo data: 2025-08-19
Greiti suktinukai su sezamo sėklomis
Viena iš japoniškų sušių rūšių - suktinukai - yra labai populiari visame pasaulyje. Pavadinimas "roll" yra europietiškos kilmės, nes jie suvyniojami į mažus ritinėlius. Daugybė ritinėlių mėgėjų juos valgo restorane. Siūlau juos pasigaminti namuose. Tokius suktinukus nesunku paruošti per trumpą laiką, su jais gali susidoroti net pradedantis virėjas. Jūsų artimieji bus sužavėti.
Žingsnis 1
Užpilkite ryžius šaltu vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Nepervirkite. Po to ryžius nusausinkite per sietelį.
Žingsnis 2
Supjaustykite agurko žievelę strypeliais. Nulupkite avokado žievelę ir supjaustykite pailgais griežinėliais. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Nori lakštą padalykite į lygias dalis. Ant kilimėlio blizgančiąja "nori" lapo puse išdėliokite ryžius.
Žingsnis 4
Ant lakšto sudėkite varškę, žuvį, avokadą, krabų lazdeles, agurką. Ant viršaus užberkite sezamo sėklų.
Žingsnis 5
Suvyniokite vyniotinį naudodami kilimėlį, šiek tiek prispausdami visą paviršių. Paruoštą ritinį padėkite ant plokščios lėkštės ir palikite šiek tiek pailsėti.
Kategorijos