Publikavimo data: 2024-06-17
Greiti suktinukai su upėtakiu, lašišų ikrais ir varškės sūriu
Suktinukai yra vienas populiariausių japonų virtuvės patiekalų, paplitusių visame pasaulyje. Nepaisant to, kad šis patiekalas gaminamas paprastai, jis yra labai skanus ir aromatingas. Šis patiekalas gali būti puiki šventinio stalo puošmena.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, tada ryžius sumaišykite su vandeniu santykiu 1:2, užvirinkite ir pasūdykite. Leiskite vandeniui užvirti ir virkite ant silpnos ugnies. Virimo metu ryžių nemaišykite. Išvirus ryžiams leiskite jiems pastovėti ir atvėsti.
Žingsnis 2
Į išvirtus ryžius supilkite ryžių actą ir mentele atsargiai apverskite ryžius iš apačios į viršų, stengdamiesi jų nesusmulkinti. Ant ryžių uždėkite nori popieriaus lapą, atidėkite nuo krašto, ant viršaus užtepkite kreminio sūrio, griežinėliais pjaustytų agurkų ir upėtakių lazdelių, tada susukite į ritinėlį. Supjaustykite 2 cm aukščio griežinėliais. Ant pusės gautų suktinukų uždėkite lašišų ikrų ir 10 minučių siųskite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepimo režimu.
Kategorijos