Publikavimo data: 2024-10-15
Greitos Cezario salotos su vištiena, majonezu ir garstyčių milteliais
Apie tai, kas ir kaip išrado garsiąsias Cezario salotas, sklando kelios legendos ir yra daugybė būdų, kaip paruošti šias populiarias salotas. Šios salotos tokios populiarios dėl to, kad kiekvienas būdas yra savaip įdomus ir kiekvieną iš jų galima išbandyti. Ne visada turite laiko ir galimybių paruošti salotų padažą klasikiniu būdu, tačiau galite greitai pasigaminti majonezo pagrindo padažą, į jį pikantiškumo suteiks garstyčių milteliai. Vištienos gabalėliai ir parmezanas šioje salotų versijoje jas pavers ne tik lengvu, bet ir sotu patiekalu.
Žingsnis 1
Vištienos filė pasūdykite, papipirinkite ir kepkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Toje pačioje keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą šoninę. Kol kepa džiūvėsėliai, vištienos filė supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų lapus į didelę lėkštę ir rankomis suplėšykite juos į gabalėlius. Ant viršaus sudėkite vištienos filė ir vyšninius pomidorus, sveikus arba perpjautus pusiau. Sumaišykite majonezą, sojų padažą, sausąsias garstyčias ir sutrintas česnako skilteles ir apipilkite salotas. Apibarstykite tarkuotu parmezanu ir ant viršaus išdėliokite skrebučius.
Kategorijos