Publikavimo data: 2024-06-09
Greitos ir sveikos burokėlių ir konservuotų kukurūzų salotos
Burokėliai, Baltarusijoje ir Ukrainoje dar vadinami borak arba buryak, yra daug naudingų savybių turintis augalas. Burokėliai laikomi rekordininkais pagal mangano ir boro kiekį, o pagal geležies kiekį jie nusileidžia tik česnakams. Iki šiol yra daug burokėlių rūšių: valgomieji, pašariniai, cukriniai, lapiniai. Iš jo taip pat yra daugybė patiekalų, nes jį galima virti, kepti ir troškinti.
Žingsnis 1
Morkas ir burokėlius supjaustykite nedideliais šiaudeliais. Smulkiai supjaustykite krapus ir suplėšykite salotas mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite visus burokėlius, morkas, kukurūzus, krapus ir salotas. Pagardinkite prieskoniais, aliejumi, sojų padažu ir citrinos sultimis.
Kategorijos