Greitos kalakutienos kepenėlės saldžiarūgščiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitos kalakutienos kepenėlės saldžiarūgščiame padaže

Kalakutienos kepenys - klasikinis tradicinės Europos kulinarijos žanras, vienas naudingiausių ir skaniausių šalutinių produktų. Produktas neabejotinai sveikas: jame yra daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Iš jų tradiciškai gaminami įvairūs užkandžiai, paštetai ir salotos. Daugelis šeimininkių yra pasirengusios kalakutienos kepenėlių patiekalus įtraukti į kasdienį šeimos racioną.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
311 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitos kalakutienos kepenėlės saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 1
Paruoštas kepenis supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Dubenyje sumaišykite pusę puodelio vandens, sojų padažą, actą, cukrų, šaukštą krakmolo. Gerai išmaišykite. Aštriu peiliu susmulkinkite česnaką ir įmaišykite į padažą.

Žingsnis 2

Greitos kalakutienos kepenėlės saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 2
Supjaustytas kepenėles pamerkite į likusį krakmolą. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų. Sudėkite kepenėles ir nuolat maišydami kepkite 4 minutes.

Žingsnis 3

Greitos kalakutienos kepenėlės saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 3
Supilkite padažą į keptuvę ir nuolat maišydami virkite dar 4 minutes. Padažas karamelizuosis ir sutirštės dėl krakmolo ir cukraus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos