Publikavimo data: 2024-06-15
Greitos konservuoto tuno ir bryzų salotos
Jei mėgstate žuvies konservus, šis patiekalas tikrai jums. Jame puikiai dera konservuotas tunas, bryndza ir šviežios daržovės. Receptas visai nesudėtingas, o gausite labai lengvą ir maistingą patiekalą vakarienei ar net šventiniam stalui. Pabandykite jį paruošti ir nustebinkite savo šeimą, o gal net ir svečius neįprastomis ir sveikomis salotomis.
Žingsnis 1
Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, sustingdykite ir nulupkite. Supjaustykite juos kubeliais ir sudėkite į dubenį. Supjaustykite salotų lapus, naudodami tik ploniausią jų dalį, kad salotose neliktų stambių kotelių.
Žingsnis 2
Konservuotą žuvį sutrinkite šakute, supjaustykite pomidorų skiltelėmis, vidutinio dydžio bryndzą kubeliais, alyvuoges perpjaukite pusiau ir visus ingredientus sudėkite į salotinę. Kruopščiai išmaišykite ir patiekalas paruoštas.
Kategorijos