Greitos konservuoto tuno ir bryzų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitos konservuoto tuno ir bryzų salotos

Jei mėgstate žuvies konservus, šis patiekalas tikrai jums. Jame puikiai dera konservuotas tunas, bryndza ir šviežios daržovės. Receptas visai nesudėtingas, o gausite labai lengvą ir maistingą patiekalą vakarienei ar net šventiniam stalui. Pabandykite jį paruošti ir nustebinkite savo šeimą, o gal net ir svečius neįprastomis ir sveikomis salotomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitos konservuoto tuno ir bryzų salotos Žingsnis 1
Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, sustingdykite ir nulupkite. Supjaustykite juos kubeliais ir sudėkite į dubenį. Supjaustykite salotų lapus, naudodami tik ploniausią jų dalį, kad salotose neliktų stambių kotelių.

Žingsnis 2

Greitos konservuoto tuno ir bryzų salotos Žingsnis 2
Konservuotą žuvį sutrinkite šakute, supjaustykite pomidorų skiltelėmis, vidutinio dydžio bryndzą kubeliais, alyvuoges perpjaukite pusiau ir visus ingredientus sudėkite į salotinę. Kruopščiai išmaišykite ir patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos