Publikavimo data: 2024-05-26
Greitos obuolių frikatos
Kiekviena šeimininkė bent kartą yra gaminusi apkepų, tačiau apkepai su obuoliais ne taip dažnai atsiduria ant stalo. Juos nesunku pagaminti pusryčiams, anksti ryte, jie greitai paruošiami, o namiškiai dar greičiau suvalgo. Tešlai paruošti nereikia daug ingredientų, kai kuriuos, pavyzdžiui, obuolius, galima pakeisti kitais vaisiais.
Žingsnis 1
Varškę, cukrų ir kiaušinius sudėkite į gilų dubenį. Plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės. Obuolius sutarkuokite stambia tarka. Supilkite obuolius į varškės masę ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Suberkite kepimo miltelius ir nuolat maišydami po truputį supilkite miltus. Miltų gali prireikti šiek tiek mažiau arba daugiau, tešla turi būti gana tiršta, krentanti nuo šaukšto kaip gumuliukas. Įkaitintoje keptuvėje kepkite paplotėlius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos