Publikavimo data: 2024-06-09
Greitos salotos su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis
Salotose su konservuotomis raudonosiomis pupelėmis gausu vitaminų (B3, PP, B6, B2, C), taip pat mikroelementų (fluoro, mangano, cinko, vario) ir makroelementų (fosforo, kalio, natrio). Net ir termiškai apdorotos pupelės išlaiko 70-80 % mineralinių medžiagų. Ne veltui šis produktas labai paplitęs senovės Egipte ir Kinijoje.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite susmulkintus ingredientus: agurkus, pievagrybius, svogūnus, sudėkite pupeles ir morkas.
Žingsnis 2
Į indą sudėkite majonezą ir žoleles. Jei norite, užuot naudoję parduotuvinį majonezą, galite pasigaminti savo majonezą, nes tokiu atveju tiksliai žinosite, kas yra padaže.
Kategorijos