Publikavimo data: 2024-06-15
Greitos vištienos kepenėlės su šonine
Vištienos kepenėlės - sovietinės virtuvės klasika, vienas naudingiausių ir skaniausių šalutinių produktų. Produktas yra maistingas: jame yra daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Tradiciškai ir visuotinai naudojamos įvairiems užkandžiams, paštetams ir salotoms gaminti. Daugelis šeimininkių yra pasirengusios į kasdienį šeimos racioną įtraukti patiekalus iš kepenų. Todėl kuo daugiau receptų jie turi savo kulinarinėje knygoje, tuo geriau.
Žingsnis 1
Paruoštą svogūną ir morkas supjaustykite plonais pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite maišydami ant vidutinės ugnies keturias minutes, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Į keptas daržoves sudėkite virtas vištienos kepenėles. Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes. Per tą laiką kepenėlės turėtų pabalti. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio, ne storesniais nei centimetro storio griežinėliais. Sudėkite šoninę į keptuvę, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.
Kategorijos