Greitos vištienos kepenėlės su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Greitos vištienos kepenėlės su šonine

Vištienos kepenėlės - sovietinės virtuvės klasika, vienas naudingiausių ir skaniausių šalutinių produktų. Produktas yra maistingas: jame yra daug baltymų, vitaminų ir mikroelementų. Tradiciškai ir visuotinai naudojamos įvairiems užkandžiams, paštetams ir salotoms gaminti. Daugelis šeimininkių yra pasirengusios į kasdienį šeimos racioną įtraukti patiekalus iš kepenų. Todėl kuo daugiau receptų jie turi savo kulinarinėje knygoje, tuo geriau.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greitos vištienos kepenėlės su šonine Žingsnis 1
Paruoštą svogūną ir morkas supjaustykite plonais pusžiedžiais. Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Supilkite saulėgrąžų aliejų. Į karštą aliejų sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite maišydami ant vidutinės ugnies keturias minutes, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Greitos vištienos kepenėlės su šonine Žingsnis 2
Į keptas daržoves sudėkite virtas vištienos kepenėles. Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes. Per tą laiką kepenėlės turėtų pabalti. Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Greitos vištienos kepenėlės su šonine Žingsnis 3
Šoninę supjaustykite vidutinio dydžio, ne storesniais nei centimetro storio griežinėliais. Sudėkite šoninę į keptuvę, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos