Morkų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Morkų kreminė sriuba

Ši ryški vasariška morkų kreminė sriuba patiks visai šeimai. Morkos yra labai populiari daržovė visame pasaulyje. Šioje šakninėje daržovėje gausu įvairių maistinių medžiagų. Joje yra karotino, biotino, vitaminų C, B, E, K ir PP. Morkų patiekalai mažina cholesterolio kiekį kraujyje, todėl morkas reikėtų valgyti reguliariai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 1
Gilioje keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite stambiai supjaustytas morkas ir svogūną, kol jie pusiau iškeps.

Žingsnis 2

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 2
Keptas daržoves kartu su nuluptomis ir supjaustytomis bulvėmis sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užvirkite.

Žingsnis 3

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 3
Vištieną virkite atskirai. Nusunkite daržovių sultinį ir įpilkite šiek tiek vištienos sultinio. Į puodą sudėkite gabalėliais supjaustytą vištieną.

Žingsnis 4

Morkų kreminė sriuba Žingsnis 4
Daržoves kartu su vištiena susmulkinkite panardinamuoju trintuvu. Tada į gautą tyrę įpilkite grietinėlės ir viską gerai išmaišykite. Sriuba paruošta.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos