Publikavimo data: 2024-06-09
Grikių sriuba su vištienos blauzdelėmis
Sriuba kaip tokia paplito tik atsiradus tinkamiems maisto gaminimo indams, maždaug prieš 500 metų, kai atsirado antioksidacinių ir chemiškai neutralių puodų ir kitų indų. Žmonės taip pat virdavo maistą, bet dažniausiai jį termiškai apdorodavo. Dabar yra apie du šimtai sriubų rūšių, kurios skirstomos į tūkstančius tipų.
Žingsnis 1
Paruoškite sriubos apkepą, įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, tada morkas ir paprikas, troškinkite kelias minutes. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį.
Žingsnis 2
Grikių košę nuplaukite tekančiu vandeniu ir suberkite bulves. Kai tik kruopos ir bulvės išvirs, sudėkite keptuvę. Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir česnaką, užvirinkite ir išjunkite.
Kategorijos