Grikių sriuba su vištienos blauzdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Grikių sriuba su vištienos blauzdelėmis

Sriuba kaip tokia paplito tik atsiradus tinkamiems maisto gaminimo indams, maždaug prieš 500 metų, kai atsirado antioksidacinių ir chemiškai neutralių puodų ir kitų indų. Žmonės taip pat virdavo maistą, bet dažniausiai jį termiškai apdorodavo. Dabar yra apie du šimtai sriubų rūšių, kurios skirstomos į tūkstančius tipų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grikių sriuba su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 1
Paruoškite sriubos apkepą, įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, tada morkas ir paprikas, troškinkite kelias minutes. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sultinį.

Žingsnis 2

Grikių sriuba su vištienos blauzdelėmis Žingsnis 2
Grikių košę nuplaukite tekančiu vandeniu ir suberkite bulves. Kai tik kruopos ir bulvės išvirs, sudėkite keptuvę. Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir česnaką, užvirinkite ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos