Publikavimo data: 2025-08-19
Grilio šonkauliukai su pieno koše
Grilio šonkauliukus galima kepti ir be garsiosios amerikietiškos kepsninės, naudojant paprastą orkaitę. Iškepti folijoje kepimo formoje su puikiu saldžiu ir aštriu barbekiu padažu, jie bus tokie pat skanūs kaip ir originalūs. O šilta bulvių košė, kurios konsistencija dėl pieno yra erdvi, tiks kaip puikus skanus garnyras. Šiuo patiekalu galite nustebinti savo svečius ir artimuosius, nes ne kiekvienas virėjas gali jį paruošti.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite griežinėliais. Ant viryklės pastatykite puodą su pasūdytu vandeniu. Bulves virkite 20-30 minučių ant vidutinės ugnies. Bulvės turi būti minkštos ir lengvai praduriamos peiliu.
Žingsnis 2
Nusunkite vandenį iš puodo ir supilkite pieną į bulves. Bulves plakite mikseriu 10-15 minučių, lėtai pildydami pieną, kol bulvės taps tirštos bulvių košės konsistencijos. Ji turi būti be gumuliukų, bet ne per skysta.
Žingsnis 3
Padalykite šonkaulius į dalis.
Žingsnis 4
Šonkauliukus sudėkite į kepimo indą, išklotą folija. Juos pasūdykite, papipirinkite ir įdėkite džiovintų česnakų. Iš abiejų pusių aptepkite juos barbekiu padažu. Dėkite juos į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 20-30 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite grilio šonkauliukus ir košę į lėkštę ir patiekite.
Kategorijos