Publikavimo data: 2024-06-23
Gruziniška sriuba "Čikhirtma"
Lengva ir skani gruziniška sriuba, greitai paruošiama ir turtingo skonio. Ji taip pat vadinama pagirių sriuba.
Žingsnis 1
Vištieną virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, atskirkite mėsą nuo kaulų ir sudėkite atgal į sultinį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Šiek tiek pakepinkite miltus sausoje keptuvėje, nekeisdami spalvos, atvėsinkite.
Žingsnis 4
Į miltus supilkite samtį sultinio ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 5
Į sultinį suberkite miltus ir pakepintus svogūnus ir viską kartu troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 6
Kiaušinius suplakite šakute ir plona srovele supilkite į karštą, bet ne verdantį sultinį, nuolat maišydami sriubą.
Kategorijos