Gruziniška sriuba "Čikhirtma" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Gruziniška sriuba "Čikhirtma"

Lengva ir skani gruziniška sriuba, greitai paruošiama ir turtingo skonio. Ji taip pat vadinama pagirių sriuba.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gruziniška sriuba "Čikhirtma" Žingsnis 1
Vištieną virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, atskirkite mėsą nuo kaulų ir sudėkite atgal į sultinį.

Žingsnis 2

Gruziniška sriuba "Čikhirtma" Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Gruziniška sriuba "Čikhirtma" Žingsnis 3
Šiek tiek pakepinkite miltus sausoje keptuvėje, nekeisdami spalvos, atvėsinkite.

Žingsnis 4

Į miltus supilkite samtį sultinio ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 5

Gruziniška sriuba "Čikhirtma" Žingsnis 5
Į sultinį suberkite miltus ir pakepintus svogūnus ir viską kartu troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 6

Gruziniška sriuba "Čikhirtma" Žingsnis 6
Kiaušinius suplakite šakute ir plona srovele supilkite į karštą, bet ne verdantį sultinį, nuolat maišydami sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos