Gruziniško stiliaus karčiųjų pipirų adzhika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Gruziniško stiliaus karčiųjų pipirų adzhika

Adžika kilęs iš Abchazijos, tačiau yra populiarus gruziniškas karčiųjų pipirų adžikos receptas. Ši adžika yra labai tirštos tekstūros. Ji aštri ir deginanti! Česnakų, aštrių karčiųjų pipirų, hopli suneli, džiovintų petražolių ir kmynų derinys suteikia patiekalui nepakartojamą skonį ir aromatą!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 5/5
Reitingas: 4.2/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Gruziniško stiliaus karčiųjų pipirų adzhika Žingsnis 1
Švelniai pakepinkite raudonėlį ir kmynus, kad dar labiau atsiskleistų jų aromatas. Sudėkite jį ir kitus prieskonius į trintuvą ir sumalkite.

Žingsnis 2

Gruziniško stiliaus karčiųjų pipirų adzhika Žingsnis 2
Nuluptą česnaką, susmulkintą papriką ir prieskonius sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 3

Gruziniško stiliaus karčiųjų pipirų adzhika Žingsnis 3
Supilkite adžiką į stiklainį ir uždarykite dangteliu. Adžiką laikykite vėsioje vietoje. Atidarius stiklainį, laikymui naudokite guminius dangtelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos