Publikavimo data: 2024-03-26
Gruziniško stiliaus karčiųjų pipirų adzhika
Adžika kilęs iš Abchazijos, tačiau yra populiarus gruziniškas karčiųjų pipirų adžikos receptas. Ši adžika yra labai tirštos tekstūros. Ji aštri ir deginanti! Česnakų, aštrių karčiųjų pipirų, hopli suneli, džiovintų petražolių ir kmynų derinys suteikia patiekalui nepakartojamą skonį ir aromatą!
Žingsnis 1
Švelniai pakepinkite raudonėlį ir kmynus, kad dar labiau atsiskleistų jų aromatas. Sudėkite jį ir kitus prieskonius į trintuvą ir sumalkite.
Žingsnis 2
Nuluptą česnaką, susmulkintą papriką ir prieskonius sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 3
Supilkite adžiką į stiklainį ir uždarykite dangteliu. Adžiką laikykite vėsioje vietoje. Atidarius stiklainį, laikymui naudokite guminius dangtelius.
Kategorijos