Grybai, įdaryti gvakamole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Grybai, įdaryti gvakamole

Gvakamolės padažas - tai tradicinis meksikietiškas padažas, kurio pagrindą sudaro avokadai su pomidorais, žolelėmis ir prieskoniais. Gvakamolė gali būti trintas padažas arba smulkiais kubeliais supjaustytos salotos. Šiame recepte į gvakamolę dedama lydyto sūrio. Gautu įdaru įdarytos iškeptos grybų kepurėlės. Grybų kojelės gali būti smulkiai supjaustytos, pakepintos ir įdėtos į faršo vidų. Užkandis gaunasi lengvas ir pikantiškas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 1
Nuimkite grybų kojeles ir kepurėles sudėkite į kepimo indą. Dėkite grybus į orkaitę 10 minučių.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 3
Pomidorą taip pat supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 4
Supjaustykite lydytą sūrį mažais kubeliais.

Žingsnis 5

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite avokadą, pomidorą, lydytą sūrį ir smulkintą kalendrą. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir paprika. Gvakamolę apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 6
Iš orkaitės išimkite iškeptas grybų kepurėles ir užpilkite jas gvakamole bei sūriu.

Žingsnis 7

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 7
Papuoškite vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos