Publikavimo data: 2024-03-23
Grybai, įdaryti gvakamole
Gvakamolės padažas - tai tradicinis meksikietiškas padažas, kurio pagrindą sudaro avokadai su pomidorais, žolelėmis ir prieskoniais. Gvakamolė gali būti trintas padažas arba smulkiais kubeliais supjaustytos salotos. Šiame recepte į gvakamolę dedama lydyto sūrio. Gautu įdaru įdarytos iškeptos grybų kepurėlės. Grybų kojelės gali būti smulkiai supjaustytos, pakepintos ir įdėtos į faršo vidų. Užkandis gaunasi lengvas ir pikantiškas.
Žingsnis 1
Nuimkite grybų kojeles ir kepurėles sudėkite į kepimo indą. Dėkite grybus į orkaitę 10 minučių.
Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Pomidorą taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite lydytą sūrį mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite avokadą, pomidorą, lydytą sūrį ir smulkintą kalendrą. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir paprika. Gvakamolę apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Iš orkaitės išimkite iškeptas grybų kepurėles ir užpilkite jas gvakamole bei sūriu.
Žingsnis 7
Papuoškite vyšniniais pomidorais.
Kategorijos