Grybai, įdaryti gvakamole pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Grybai, įdaryti gvakamole

Gvakamolės padažas - tai tradicinis meksikietiškas padažas, kurio pagrindą sudaro avokadai su pomidorais, žolelėmis ir prieskoniais. Gvakamolė gali būti trintas padažas arba smulkiais kubeliais supjaustytos salotos. Šiame recepte į gvakamolę dedama lydyto sūrio. Gautu įdaru įdarytos iškeptos grybų kepurėlės. Grybų kojelės gali būti smulkiai supjaustytos, pakepintos ir įdėtos į faršo vidų. Užkandis gaunasi lengvas ir pikantiškas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g

Ingredientai (10)

Porcijos
8
8.00 vnt.
0.50 vnt.
1.00 vnt.
3.00 šakelė
1.00 st. š.
1.00 Pinč
1.00 Pinč
pagal pageidavimą
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 1
Nuimkite grybų kojeles ir kepurėles sudėkite į kepimo indą. Dėkite grybus į orkaitę 10 minučių.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 2
Avokadą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 3
Pomidorą taip pat supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 4
Supjaustykite lydytą sūrį mažais kubeliais.

Žingsnis 5

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite avokadą, pomidorą, lydytą sūrį ir smulkintą kalendrą. Pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir paprika. Gvakamolę apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 6
Iš orkaitės išimkite iškeptas grybų kepurėles ir užpilkite jas gvakamole bei sūriu.

Žingsnis 7

Grybai, įdaryti gvakamole Žingsnis 7
Papuoškite vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai