Grybai, įdaryti mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Grybai, įdaryti mėsa

Įdaryti grybai yra skanūs ir labai lengvai paruošiami. Tinka pietums, vakarienei ir šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Grybai, įdaryti mėsa Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, atskirkite kepurėles nuo kotelių. Šiek tiek pasūdykite kepurėlių vidų. Supjaustykite grybų kojeles.

Žingsnis 2

Grybai, įdaryti mėsa Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Svogūną, česnaką ir grybų kotelius pakepinkite alyvuogių aliejuje.

Žingsnis 3

Grybai, įdaryti mėsa Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite atvėsintą kepsnių mišinį, pagardinkite druska ir prieskoniais. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Grybai, įdaryti mėsa Žingsnis 4
Įdarykite kepurėles faršu. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos