Publikavimo data: 2025-08-20
Grybai, įdaryti mėsa
Įdaryti grybai yra skanūs ir labai lengvai paruošiami. Tinka pietums, vakarienei ir šventiniam stalui.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite, atskirkite kepurėles nuo kotelių. Šiek tiek pasūdykite kepurėlių vidų. Supjaustykite grybų kojeles.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Svogūną, česnaką ir grybų kotelius pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 3
Į maltą mėsą sudėkite atvėsintą kepsnių mišinį, pagardinkite druska ir prieskoniais. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įdarykite kepurėles faršu. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos