Publikavimo data: 2024-09-17
Grybai, įdaryti putpelių kiaušiniais
Sūrio įdaru įdaryti ir putpelių kiaušiniais papuošti grybai yra greitas ir paprastas užkandis šventiniam stalui. Geriau rinktis karališkuosius grybus, kurie yra tankesnės struktūros ir sodraus grybų skonio, bet tinka ir paprasti. Prieš kepdami nepamirškite nuo grybų pašalinti kojelių ir kempininės dalies, kad neliktų drėgmės pertekliaus. Tam pačiam tikslui grybų neplaukite - tiesiog nuskuskite juos peiliu ir nušluostykite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sutarkuokite sūrį per tarką stambiais dantukais, susmulkinkite žoleles. Sumaišykite juos, įberkite druskos, pipirų, pagardinkite aliejumi ir stipriai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite grybus. Sudėkite grybus ant kepimo skardos kepurėlėmis žemyn, paskleiskite faršą, palikdami vietos kiaušiniui. Tada ant kiekvieno jų įmuškite po putpelių kiaušinį ir 15 minučių pašaukite į karštą orkaitę.
Kategorijos