Publikavimo data: 2024-02-04
Keptas majonezas receptas
Idealu, kai mėgstamus maisto produktus galima perkelti iš vienos valstybės į kitą. Keptas majonezas yra sudėtingos molekulinės virtuvės pavyzdys. Buvo daugybė bandymų išgauti tinkamą majonezo konsistenciją ir, svarbiausia, jį tokį iškepti. Kulinarijos išradėjas Wheely Dafresne aprašė nesėkmingus bandymus kepti majonezą, kurie baigėsi proceso kontrolės praradimu. Tačiau receptas vis tiek buvo sukurtas, ir dabar jį turite!
Žingsnis 1
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, persijokite miltus ir krakmolą. Paruoškite keptuvę arba gilų puodą ir apvalias ledo formeles.
Žingsnis 2
Šaukštu supilkite majonezą į ledo formeles ir dėkite į šaldiklį, kol užšals.
Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Išimkite šaldytą majonezą iš formelių, apvoliokite jį miltuose ir krakmole, pamirkykite kiaušinio baltyme, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite 180 °C aliejuje, kol taps auksinės spalvos.Su šaldytu majonezu dirbkite labai greitai, kad jis neištirptų.
Žingsnis 5
Paruoštą majonezą sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius, ir patiekite.
Kategorijos