Keptas majonezas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Keptas majonezas receptas

Idealu, kai mėgstamus maisto produktus galima perkelti iš vienos valstybės į kitą. Keptas majonezas yra sudėtingos molekulinės virtuvės pavyzdys. Buvo daugybė bandymų išgauti tinkamą majonezo konsistenciją ir, svarbiausia, jį tokį iškepti. Kulinarijos išradėjas Wheely Dafresne aprašė nesėkmingus bandymus kepti majonezą, kurie baigėsi proceso kontrolės praradimu. Tačiau receptas vis tiek buvo sukurtas, ir dabar jį turite!
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
377 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptas majonezas receptas Žingsnis 1
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių, persijokite miltus ir krakmolą. Paruoškite keptuvę arba gilų puodą ir apvalias ledo formeles.

Žingsnis 2

Keptas majonezas receptas Žingsnis 2
Šaukštu supilkite majonezą į ledo formeles ir dėkite į šaldiklį, kol užšals.

Žingsnis 3

Keptas majonezas receptas Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Keptas majonezas receptas Žingsnis 4
Išimkite šaldytą majonezą iš formelių, apvoliokite jį miltuose ir krakmole, pamirkykite kiaušinio baltyme, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite 180 °C aliejuje, kol taps auksinės spalvos.Su šaldytu majonezu dirbkite labai greitai, kad jis neištirptų.

Žingsnis 5

Keptas majonezas receptas Žingsnis 5
Paruoštą majonezą sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad nusivarvėtų riebalų perteklius, ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos