Publikavimo data: 2024-03-24
Grybai su grietinėlės sūriu
Šampinjonai su kreminiu sūriu - švelnus ir sultingas karštas užkandis, kuris papuoš jūsų šventinį ir kasdienį stalą. Lengvai paruošiamas patiekalas, kurį įvertins sūrio gurmanai. Puikiai dera su mėsa ir žuvimi. Šis užkandis yra lengvas ir mažai kaloringas, jį galima patiekti su pomidorais ir bet kokiomis jums patinkančiomis šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite grybų kojeles, neliesdami kepurėlių. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite česnaką arba naudokite česnakų presą.
Žingsnis 2
Česnaką sumaišykite su grietinėlės sūriu, jei reikia, įberkite maltų pipirų. Mišiniu įdarykite grybus. Sudėkite grybus į kepimo skardą, iš anksto pateptą trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Ant viršaus pabarstykite grybus tarkuotu sūriu, pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 minučių 180 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 4
Paruoštus grybus išdėliokite lėkštėse ir patiekite. Papuoškite šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis pagal skonį, pavyzdžiui, krapais, petražolėmis arba kalendromis. Įdėkite vyšninių pomidorų.
Kategorijos