Grybai su grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Grybai su grietinėlės sūriu

Šampinjonai su kreminiu sūriu - švelnus ir sultingas karštas užkandis, kuris papuoš jūsų šventinį ir kasdienį stalą. Lengvai paruošiamas patiekalas, kurį įvertins sūrio gurmanai. Puikiai dera su mėsa ir žuvimi. Šis užkandis yra lengvas ir mažai kaloringas, jį galima patiekti su pomidorais ir bet kokiomis jums patinkančiomis šviežiomis žolelėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybai su grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Atsargiai nuimkite grybų kojeles, neliesdami kepurėlių. Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka. Susmulkinkite česnaką arba naudokite česnakų presą.

Žingsnis 2

Grybai su grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Česnaką sumaišykite su grietinėlės sūriu, jei reikia, įberkite maltų pipirų. Mišiniu įdarykite grybus. Sudėkite grybus į kepimo skardą, iš anksto pateptą trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Grybai su grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Ant viršaus pabarstykite grybus tarkuotu sūriu, pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 minučių 180 ℃ temperatūroje.

Žingsnis 4

Grybai su grietinėlės sūriu Žingsnis 4
Paruoštus grybus išdėliokite lėkštėse ir patiekite. Papuoškite šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis pagal skonį, pavyzdžiui, krapais, petražolėmis arba kalendromis. Įdėkite vyšninių pomidorų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos